Rösti Muffin második élete

Kevés az a recept, amit teljesen egyedül, kreatívan és ügyesen én találok ki. Egyedül. Nem néztem utána, de szerintem ez lehet az én receptem. Akár.

Ez pedig a Rösti muffin. Nem ördöngösség, csak jó ötlet és forma együtt.


 • Kutya és Konyha Online vacsora csatájára, a második héten volt versenyző. Tisztes eredménnyel  második helyezet. 
 • Másoknak is tetszett, ajánlották, hogy játszassam tovább a receptet (köszi kikocs). Tehát a Laptopkonyha játékán is elindult- s nyert nekem egy fokhagyma őrlőt. Remélem nemsokára meg is kapom. 
 • Volt szerencsém megismerkedni Sanyi séffel, a Miele Főzőiskolából. Meghívott. Receptversenyre. Rösti Muffin ringe szállt a nagyokkal. Kapott 42 szavazatot. Köszönöm. És egy különdíjat. 2 személyes főzőiskolai est lehetőségét. Woho! Köszönöm szépen.
 • Bejegyzést hagyott Röst János blogomban, akivel felvettem a kapcsolatot. Recept gyűjteményes könyvet szerkeszt a rösti, lapcsánka, cicege, stb ételek mindenféle előfordulásáról. Előszó: Bálint gazda. Yeee!
 • Hivatkozással kopizásra került a recept a Konyhatündérek receptjein
Ezek mind nagyon jó dolgok. Meg azok is, hogy talán már pár olvasom el is készítette ezt az egyszerűséget otthon. Mert akkor igazán büszke vagyok. De így is. 

Megjegyzések

 1. bizony - nem is tudom, mi jöhet még :) köszi

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok a sikerekhez!!! :)

  VálaszTörlés
 3. A váratlan és az Online Vacsoracsata kényszerítő ereje :) A többi meg marketing és szerencse :)

  VálaszTörlés
 4. GRATULAAAA!!!!! De jóóó!!! :))) És még sznob se vagy!! ;) Egy sima egyszerű kaja, semmi hókuszpókusz...Tényleg gratulálok!!! :) A főzőiskolát pedig irigylem! :)

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok, tényleg jól néz ki!

  VálaszTörlés
 6. Gratulálok Neked!A röszti pedig csudafinom lehet!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések