.... kedves méltatás x 5 ....

Olvasgatom a gasztro és zenei blogok hálóját. A Google Readerben 957 olvastalan bejegyzés vár rám. De van a blogom oldalán egy "Inspiráció végett" oszlop, egy csomó, nagyra tartott, kedves bloggertárs alkotása látszik ott időről, időre. És ott tündökölt zalai bloggertársam - autumn - bejegyzése, hogy hát mi történt az éjszaka. Én aludtam, de sajnos nem eleget. Reggelre meg jól kaptam egy díjat. Az első, blogger díjamat. Köszönöm. Fél órája megkaptam családi tűzhelytől is. És kedd kora délután Citromhabtól is. Ha már hárman mondják, talán lehet benne valami. Ha ennyien mondják, hogy szamár vagy, vegyél egy nyerget. Persze nem érhet véget minden ilyen simán. Mert jött még. Tovább is van, mondjam még? Érkezett Diával főzni-jó - nagy meglepi, köszi és Elif, a török konyha angyala is megtisztelt. Nagy köszi :) Örömötök sokszorozódjék :) 
Az ön szerveződő, ön megvalósító bloggerek adják-kapják a díjat egymástól, egymásnak. Az elismerés. Kölcsönös. És vannak szabályok, melyek a díjra vonatkoznak.
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.


- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.


- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.

- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.


A blogomat 2010.11.09. kezdtem. Azóta találtam sok, erre a díjra érdemes kedves, blogger társat, poszt tolót.

Örömmel küldöm a díjat a következő kollégának, bízva a pozitív fogadtatásban.
Mézeskalács konyha 
Caffe Cinnamon
Colors in the Kitchen

Megjegyzések

 1. Gratula a díjhoz és hát nem is az első, van még díj a tarsolyodban :))) És igazán megérdemled!
  A díjat meg nagyon köszönöm :))), igazán kedves meglepetés erre a kevésbé pozitív napra (lehet csak azért mert hétfő és ráadásul még mindig dolgozom??? :) )

  VálaszTörlés
 2. Nagyon nagyon köszönöm a díjat, hihetetlenül örültem neki!!! Persze, hogy a legnagyobb örömmel elfogadom!!!
  http://mezeskalacskonyha.blogspot.com/2011/01/dijat-kaptam.html

  VálaszTörlés
 3. Sikerült megírnom a postot: http://colorsinthekitchen.blogspot.com/2011/01/dijat-kaptam.html
  Még egyszer köszi! :)

  VálaszTörlés
 4. Beastie, nagyon köszönöm, annyira meglepődtem tegnap este, hogy hirtelen szóhoz sem tudtam jutni!!!!!!!! Még most sem nagyon tudok szóhoz jutni, mert én nagyon kezdő vagyok még és lehet, hogy hajmeresztőek a receptjeim, mert ugye eléggé dominál az ázsiai vonal. Nem is gondoltam volna, hogy valaha, valaki, majd felajánl nekem egy díjat!!!!!!! Örömmel továbbadom, csak még kicsit gondolkodnom kell, hogy kinek! Hű, ez már majdnem egy poszt! :)

  VálaszTörlés
 5. Sikrült megírnom!!!!
  Voila!http://cafecinnamonhu.blogspot.com/2011/01/dijat-katam.html
  Még egyszer köszönöm szépen!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések