Első díj - végtelen megtisztelés :)

Szia!

Örömmel értesítünk, hogy a Gasztrobox “Hónap bloggere” szavazásán a Te blogod kapta a legtöbb jelölést, így Te lettél a hónap bloggere. Szívből gratulálunk és boldogan küldjük el Neked díjunkat!
További kellemes sütés-főzést és finom ételeket kívánunk!


Üdvözlettel:
a Gasztrobox csapata

Igazából szóhoz sem jutok. Ez valami titkos és nagyszerű dolog, ami megtörtént. Inspiráló. Megtisztelő. Fiatal a blog, keresi a szavakat és a jó recepteket is. Önkritikus. Fél órával korábban kel, hogy blogoljon. Igyekszik tanulni, saját hibájából is. Hálás minden kis bejegyzésért, még ha csak annyi, hogy hú de jóSzóljon ez a díj azoknak, akik ezt lehetővé tették. Akik rám szavaztak, akik jártak nálam (átköltözés óta  kb. ezer oldalmegjelenítés), akik szóvá tették, ha valami tetszett vagy sem. Mindenki hozzátett valamit. 


Köszönöm!

Megjegyzések

 1. Szia Gergő!

  Gratulálok! Nemcsak a díjhoz, hanem az igazán olvasmányos, jó stílusú, tartalmas blogodhoz. Élvezettel olvasom minden bejegyzésed, csak lusta vagyok kommentelni. Na, legközelebb megerőltetem magam!

  VálaszTörlés
 2. Ez az igazán megtisztelő :) Köszönöm a dicséretet, a konyhában még bőven van hova fejlődnöm. Nemsokára talán át is építjük. Nah, akkor lesz nemulass.

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok! Értékelem az egyedi stílusod és a férfiként való igyekezetedet a konyhában! Nem véletlenül kaptad a díjat! :)

  VálaszTörlés
 4. Gratula :-)

  Jöjjön a nemulass :-DD

  VálaszTörlés
 5. Köszi-köszi. Találtam egy korai bejegyzésemet, 2007-ből, ahol egy netes receptverseny együtt indultam Fűszeres Eszterrel :) S a recept értékelését csak most olvastam.

  Kis pénzmag, nagy tervek, beépített indukciós tűzhely, sok munkalap, mosogatógép, tovább is van, mondjam még? Jelenlegi munkalapfelületem nettó 40 x 20 cm. Ezen csak növelni lehet.

  VálaszTörlés
 6. le a kalappal! nagy gratula! mostanában innen szoktam más gasztroblogok felé indulni. jó kis kereszteződés. bőven van élet a malackarajon túl is.. tegnap pl fetás sütőtökös quiche (így írják-e) volt itthon.. hála ennek a blognak is.

  VálaszTörlés
 7. A sütőtökös quiche dicsérje kreatív gazdáját :) van még ezer hely, a legjobbakat megéri körbe adogatni :)

  Hála az olvasónak :) és hajrá otthoni sütögetés !

  VálaszTörlés
 8. Hej, ez tök jó, gratulálok!!:)

  VálaszTörlés
 9. gratulálok, ez nagyon klassz!! csak így tovább!

  VálaszTörlés
 10. Jaj már, tiszta zavarban vagyok, a kicsik nevében is köszönöm !

  VálaszTörlés
 11. Gratulálok, nagyon szép eredmény! Csak így tovább!

  VálaszTörlés
 12. férfi, aki süt, főz az eleve érdemel díjat:-)

  VálaszTörlés
 13. Köszi, bár nem különösen nagy érdem, férfi létemre. Létfenntartás, hobbi és változatosság ! Nah, meg egy kis tudat formálás :)

  VálaszTörlés
 14. Őszinte szívvel gratulálok, s nem véletlen hogy elnyertétek (Te és a Blogod) e nemes díjat. S az sem lehet véletlen, hogy a "Halak" jegyében születtél :)))

  VálaszTörlés
 15. Viki, nagyon szépen köszönöm első bejegyzésed és rendszeres olvasóvá válásodat. Jól esik, ez az igazság. Igazi meglepetés volt a díj.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések