Random Recept Racing

Van egy csomó, nagyra becsült magyar gasztro blogger a google olvasómba. Ha hozzáadom az olvasóhoz a linkjüket,  ugyanaz az eredmény, mintha az oldalukon kattintanék a követés fülecskére. tehát a profilomból nem látszik, de majd 100 mestert követek naponta többször. Keresem az ihletet, azt az egyszerű megvalósítási módot, mely az alapanyag, energia és végeredmény tekintetében megfog, ott tart s kér, hogy igen, főzzél/süssél meg. Ez stílus, kedv, napszak függvénye is.  Könnyű süti/ torta bármikor jöhet, kenyérféle variációk is gyakran ugranak elém , érik el az ingerküszöböt.

Pár nyers étel blogon is figyelek, de ott kevésnek érzem az erőt. Kell a bátorság és a sokféle aszalt gyümölcs és mag.

Timivel kaptunk egy ingyenes Samsung magazint (nettó reklám) s volt benne ez a tegnapi narancsos-csokis kuglóf, szerző nélkül.

Mondta is, hogy csináljam meg, kuglófot még úgysem  és sosem.  Mondtam, hogy vannak jó forrásaim, onnan majd valamit nézek. De hát hogy minek, úgysem ismerem egyiket sem személyesen, akkor ennyi erővel ezt a mr. samsung receptjét is kipróbálhatom, legalább annyira jó, nem ?

Hát.

Vagy a szilikonforma, vagy a ruh for judgement - de nem sikerült. Finom és rossz formájú. Szóval, lehet hogy mégis magyar gasztroblogger vs. mr. samsung 1:0 ?

Béke!

Megjegyzések

  1. :) Én már gasztroblogokon is belefutottam ilyesmikbe, nem is egyszer, de ez nem töri le a lelkesedésemet! Gratulálok a frissen indult blogodhoz! Üdv: Elif

    VálaszTörlés
  2. Be vele(d) az olvasóba. Megbecsülök minden kis morzsát. És tanulok innen-onnan. Köszi a benézést :) és a lelkesedés maradandó!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések