Kifőztük Karácsony 2011 - Adomány, Adomány, Adomány

November 8. óta folyik egy különleges kezdeményezés, melynek részese vagyok én is. 

82 blogger különleges, karácsonyi segítő szándékát találjátok ebben az újságban.
http://karacsony.kifoztuk.hu/kiadvany/index.html
A kiadvánnyal, a tavalyi különszámhoz hasonlóan, most is segíteni szeretnénk. Segíteni, adni, könnyebbé tenni néhány napot. Idén két nagyon fontos és nehéz feladatot ellátó Intézménynek: 

a Velemi Camphill Gyermek Lakóotthonnak és a békéscsabai Degré utcai Gyermekotthonnak segíthet minden kedves adományozó.  A velemi otthonban autista és értelmi fogyatékos gyerekek nevelése, oktatása folyik. A békéscsabai intézményben önmagukat ellátni nem tudó, többnyire mozgásképtelen, halmozottan sérült gyerekekről, fiatalokról gondoskodnak. 


Kedvcsinálónak itt egy kép abból a nagyon jól sikerült, ízletes, színes, szagos karácsonyi bagettből, amivel engem is megtalálhattok ebben a nemes kiadványban. Spenótos, Gazdag Bagett. 

Technikai részletek, hogyan segíthetek kérdésekre itt találtok választ. 

Az adomány összegének nincs megszabott minimuma. Minden segítő szándékú támogató annyit adhat az újságért, amennyit képes egy ilyen jó ügyre áldozni. A legkisebb összeget is hálás szívvel köszönjük.


A gyűjtés során befolyó pénzt a SoSe Közhasznú Alapítvány kezeli, ők egyeztetnek a két szervezettel, hogy hol, mire van szükség, és vásárolják meg a kért felszereléseket, eszközöket. A teljes befolyt adományösszeg a két gyermekotthon kis lakóit fogja segíteni.


Köszönjük. Ajánlom magunkat. Jó szándékkal! 
Boldog Adventet és Szép Karácsonyt Nektek! Kifőztük Karácsony 2011

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések