A pénteken, jó áron vásárolt mázas kerámia tál vonza magához a recepteket. Beleakadtam a Shepperd's pie-ba itt s nem volt megállás. Mivel a recept úgy nagyszerű, ahogy van, ezért maximális tisztelet és köszönet érte, s bíztatok mindenkit, hogy hajrá, sikerülni fog. Irány a blog.
Egyetlen egy megjegyzés, a hozzám hasonló lelkes amatőröknek. A ragu alaplevét jól el kell főzni, mert nekem 4-szer kellet megszakítanom a sütést, mert folyt ki a finom szaft s égett oda a sütő aljára. De az íz, mindenért kárpótolt. Nagyon jó. Köszönöm.
Egyetlen egy megjegyzés, a hozzám hasonló lelkes amatőröknek. A ragu alaplevét jól el kell főzni, mert nekem 4-szer kellet megszakítanom a sütést, mert folyt ki a finom szaft s égett oda a sütő aljára. De az íz, mindenért kárpótolt. Nagyon jó. Köszönöm.
Én köszönöm, hogy belinkeltél! :) Igen, azt most néztem, hogy valóban kimaradt nálam a leírásból, hogy el kell főzni ragu levét. :( Javítom mindjárt! Elnézést! Bár nyilván ez hústól is függ, mert nekem nem volt azért olyan sok lé alatta. :(
VálaszTörlésÖrülök, hogy tetszik! :)